Romantikus reggeli ötletek

romantikus reggeli ötletek

A hosszú párkapcsolat egyik titka az egymásra figyelés, a közös élmények. Sokszor nem egyszerű időt találni arra, hogy a párunkkal közösen töltsünk egy kis időt. Az étkezések jó lehetőséget kínálnak, hiszen mindenki eszik, így akár egy romantikus reggeliből lehet egy randi, nem csak Valentin-napon. Ehhez adunk most tippeket.

Romantikus reggeli ötletek

Van-e annál jobb, mikor ágyba jön a reggeli? Egy ilyen kedvességtől mindenkinek jól indul a napja, és nem is kell konyhatündérnek lenni, hogy meg tudjuk lepni párunkat egy romantikus reggelivel.

Romantikus reggeli kezdőknek

Pirítós lekvárral

Egy egyszerű pirítósból is varázsolhatunk romantikus reggeli, csak egy kis lehetőleg piros színű lekvárra van szükség. És édesen indul a nap.

szíves lekváros kenyér

Szív alakú szendvics

Ha van egy szív alakú kiszúrónk, akkor végtelen számú lehetőségünk lesz. Egy teljesen egyszerű, hétköznapi szendvicsből is szerelmes reggelit varázsolhatunk.

szív alakú szendvics

Romantikus reggeli ötletek haladóknak

Ha otthonosan mozogsz a konyhában, akkor ezek közül a receptek közül válassz!

Tükörtojás pirítósban

A tükörtojás pirítósban egy finom reggeli, a párod akkor is imádni fogja, ha nem szív alakú kiszúróval készíted. Tojásos pirítós recept itt.

szív alakú tükörtojás pirítósban

Virsli szív tükörtojással

Ez egy újabb látványos reggeli ötlet, és sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint elsőre gondolná az ember. Virsli szív tükörtojással recept itt.

virsli szív tükörtojással

Amerikai palacsinta

Amerikában a palacsinta az egyik legnépszerűbb reggeli, amit otthon is elkészíthetünk, és szív alakúra is formázhatjuk. Édesen és sósan is fogyaszthatjuk. Amerikai palacsinta recept itt.

szív alakú amerikai palacsinta

Dutch baby

Egy újabb édes reggeli ötlet, egy sütőben sült palacsinta, ami a nevével ellentétben nem holland, de ettől még nagyon finom. Viszonylag kevés munka van vele. Különleges recept, különleges alkalomra. Epres dutch baby recept itt.

epres dutch baby

Kávé

Sokak számára elképzelhetetlen a reggel kávé nélkül. Kávéból is készülhet szerelmes reggeli, nézd meg a videóban hogyan!

Bízom benne, hogy találtál kedvedre való romantikus reggeli ötletet, és ne feledd, az igyekezet, a szándék, és az együtt töltött idő a lényeg, nem az, hogy mennyire tökéletesen sikerül elkészíteni a recepetet.