Romantikus ötletek pároknak

romantikus ötletek pároknak

Sokszor hajlamosak vagyunk belekényelmesedni a párkapcsolatunkba, pedig egy párkapcsolat ugyanolyan karbantartást ígényel, mint egy autó. Ha nem cserélünk olajat az autóban, nem szervízeltetjük rendszeresen, könnyen előfordulhat hogy egyszer csak út közepén megáll. Egy párkapcsolatban is tudatosan kell figyelni arra, hogy a hétköznapok rutinja mellett jusson idő a romantikára, a kapcsolat ápolására is. Íme néhány romantikus ötlet párok számára.

Romantikus ötletek pároknak

Egy romantikus estét otthon is tölthetitek kettesben, de szervezhettek programot házon kívül is.

Romantikus ötletek pároknak házon kívűl

Nosztalgiázzatok

Játszátok el újra a megismerkedéseteket, tartsatok egy randit az első randitok helyszínen! Idézzétek fel! Ki mire emlékszik a körülményekből? Mi fogott meg a másikban? Miről beszélgettetek?

Készítsetek vicces fotósorozatot

Menjetek el a város különböző pontjaira és készítsetek minél több helyszínen vicces fotósorozatot.

fotósorozat

Vegyetek ki egy szállodai szobát!

Úgy is tudtok újdonságot csempészni a kapcsolatotokba, ha új környezetben találkoztok. Vannak például olyan szállodai szobák, ahol jacuzzi is van a szobán belül, így zavartalanul, csak kettesben tudjátok élvezni a masszázsmedencét.

Romantikus ötletek pároknak otthon

Nem feltétlenül kell kimozdulni, otthon is csinálhattok romantikus programot.

Bakancslista szerelmes pároknak

Mi a hosszú párkapcsolat titka? A közös élmények! Ez egy életre szóló lista, ami mindig biztosítja a soha nem múló vibráló szerelmet köztetek! Bakancslista szerelmes pároknak itt.

bakancslista szerelmeseknek társasjáték

 

Let’s get deep – pikáns kártyajáték pároknak

Itt az idő, hogy szintet lépjetek a párkapcsolatban!  A kártyákon kérdések vannak, amik segítenek beindítani a társalgást amikor kettesben töltesz időt a pároddal. A kérdések három szintre lettek osztva. 100 jégtörő kérdés segít elkezdeni a társalgást, amit 200 mély kérdéssel válthattok, hogy még jobban megismerjétek egymást. Ha kellően összemelegedtetek, itt az idő, hogy megmutassátok, mennyire bíztok a másikban, hiszen további 200 mélyebb kérdésre adott válasz garantálja majd, hogy a kettőtök között lévő viszony erős és kiváltságos, hiszen a lelketek legintimebb világába engeditek be egymást. A kérdések között egyaránt találtok majd vicceseket, kreatívakat és eszementeket. Ezt a kártyajátékot 18 év feletti pároknak ajánljuk, hogy jobban megismerjétek egymást. Bővebben itt.

lets get deep párkapcsolati társasjáték

Párkapcsolat elmélyítő kérdések

A kártyák garantálják a tökéletes randi estét,  segítenek közelebb kerülni egymáshoz. Megerősíti a biztonságérzetet és a kötődést. Támogatja az egymás felé való odafordulást. Bővebben itt.

párkapcsolati kártyák

Otthoni picnic

Rendezzetek picnicet a szőnyegen, pakoljatok ki minden féle finomságot és fogyasszátok el kettesben! Közben nézhetitetek a kedvenc filmeteket, vagy hallgathattok romantikus zenéket.

Főzzetek közösen!

Válasszatok egy különleges ételt, és készítsétek el közösen! Az együtt készített étel sokkal jobban fog ízleni!

Készítsetek csoki fonduet!

Ki ne szeretné a csokit, pláne a forró csokit, amibe ínycsiklandó gyümölcsöket, babapiskótát, pillecukrot és egyéb nyalánkságokat lehet mártogatni! A forró csokit feldobhatjátok különleges fűszerekkel, mint például a chili vagy gyömbér, amiknek ráadásul vágyfokozó hatásuk is van.

Táncoljatok!

Szokták mondani a táncról, hogy a vízszintes vágyak függőleges kifejeződése, így igazán passzol egy romantikus randihoz. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket és táncoljatok felszabadultan!

 

Bízom benne, hogy sikerült kedvedre való romantikus randi ötletet találni. A lényeg, hogy olyan programot válasszatok, ami kikapcsol benneteket, amit mindketten szerettek és fordítsatok időt egymásra!

Olvasd el ezt is:

Romantikus reggeli ötletek kezdőknek és haladóknak