Romantikus ötletek pároknak

romantikus ötletek pároknak

Sokszor hajlamosak vagyunk belekényelmesedni a párkapcsolatunkba, pedig egy párkapcsolat ugyanolyan karbantartást ígényel, mint egy autó. Ha nem cserélünk olajat az autóban, nem szervízeltetjük rendszeresen, könnyen előfordulhat hogy egyszer csak út közepén megáll. Egy párkapcsolatban is tudatosan kell figyelni arra, hogy a hétköznapok rutinja mellett jusson idő a romantikára, a kapcsolat ápolására is. Íme néhány romantikus ötlet párok számára.

Romantikus ötletek pároknak

Egy romantikus estét otthon is tölthetitek kettesben, de szervezhettek programot házon kívül is.

Romantikus ötletek pároknak házon kívűl

Nosztalgiázzatok

Játszátok el újra a megismerkedéseteket, tartsatok egy randit az első randitok helyszínen! Idézzétek fel! Ki mire emlékszik a körülményekből? Mi fogott meg a másikban? Miről beszélgettetek?

Készítsetek vicces fotósorozatot

Menjetek el a város különböző pontjaira és készítsetek minél több helyszínen vicces fotósorozatot.

fotósorozat

Menjetek el sétahajózni!

A hajózás az egyik legromantikusabb program, és nem csak turistáknak való, hanem nagyszerű randiprogram is. A hajoznijo.hu például rendszeresen indít sétahajójáratokat.

sétahajózás Dunán

Menjetek el Szentendrére!

Budapestiek igen szerencsés helyzetben vannak, mert fél óra alatt a nyűzsgő nagyvárosból egy igazán romantikus kisvárosban találhatják magukat. Lehet lángosozni, vadregényes sétát tenni a Bükkös pataknál és mozizni is. További randi ötletért Szentendrén kattints ide!

randi helyszínek Szentendrén

Vegyetek ki egy szállodai szobát!

Úgy is tudtok újdonságot csempészni a kapcsolatotokba, ha új környezetben találkoztok. Vannak például olyan szállodai szobák, ahol jacuzzi is van a szobán belül, így zavartalanul, csak kettesben tudjátok élvezni a masszázsmedencét.

Romantikus ötletek pároknak otthon

Nem feltétlenül kell kimozdulni, otthon is csinálhattok romantikus programot.

Date Box

A DateBox tökéletes választás számotokra, ha szeretnétek megfelelő figyelmet fordítani a kapcsolatotok összes mozgatórugójára, miközben játékosan fejlesztitek vele a kettőtök közötti kommunikációt!

A kérdéskártyák segítségével elmélyedhettek olyan intim témákban, amiről eddig kellemetlen volt beszélni, megtudhatjátok, hogy a párotok milyen időtöltésre vágyik szíve legmélyén, újra megtalálhatjátok a romantikát a kapcsolatotokban és gondoskodhattok szeretett családotok jövőjéről is!

Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! Date Box itt.

datebox

Bakancslista szerelmes pároknak

Mi a hosszú párkapcsolat titka? A közös élmények! Ez egy életre szóló lista, ami mindig biztosítja a soha nem múló vibráló szerelmet köztetek! Bakancslista szerelmes pároknak itt.

bakancslista szerelmes pároknak

Little Love Box

Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni. 180 db kérdéskártya, 6 kategória, akár 30 óra önfeledt beszélgetés. Párkapcsolati kártyák itt.

little love box párkapcsolati kártyák

Otthoni picnic

Rendezzetek picnicet a szőnyegen, pakoljatok ki minden féle finomságot és fogyasszátok el kettesben! Közben nézhetitetek a kedvenc filmeteket, vagy hallgathattok romantikus zenéket.

Főzzetek közösen!

Válasszatok egy különleges ételt, és készítsétek el közösen! Az együtt készített étel sokkal jobban fog ízleni!

Készítsetek csoki fonduet!

Ki ne szeretné a csokit, pláne a forró csokit, amibe ínycsiklandó gyümölcsöket, babapiskótát, pillecukrot és egyéb nyalánkságokat lehet mártogatni! A forró csokit feldobhatjátok különleges fűszerekkel, mint például a chili vagy gyömbér, amiknek ráadásul vágyfokozó hatásuk is van.

Táncoljatok!

Szokták mondani a táncról, hogy a vízszintes vágyak függőleges kifejeződése, így igazán passzol egy romantikus randihoz. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket és táncoljatok felszabadultan!

 

100 randi ötlet amit át kell élned!

Ha eddig nem találtál kedvedre való romantikus randi ötletet, akkor a 100 randi ötletet tartalmazó kaparós poszter neked való. Pezsdítsétek fel a szerelmeteket ezzel a kihívással! 100 randi ötlet itt

100 randi ötlet

 

Bízom benne, hogy sikerült kedvedre való romantikus randi ötletet találni. A lényeg, hogy olyan programot válasszatok, ami kikapcsol benneteket, amit mindketten szerettek és fordítsatok időt egymásra!

Olvasd el ezt is:

Romantikus reggeli ötletek kezdőknek és haladóknak