Különleges ajándék ötletek szerelmes pároknak

ajándék szerelmes pároknak

Párok számára sosem egyszerű az ajándékozás, hiszen ahhoz, hogy megtaláld a befutó meglepetést, ismerned kell a pár mindkét tagjának a stílusát és azt, hogy mit szeretnek. Ha egyszerre adnál Nekik ajándékot egy nagyobb évforduló, esküvő vagy csak közösen ünnepelt szülinap során, akkor jól át kell gondolni milyen ajándékkal is készüljünk, hogy mindkettőjüknek örömet tudjunk okozni.

Segítségképpen összegyűjtöttem Neked a kedvenc pároknak szóló ajándék ötletek közül néhányat:

 1. Romantikus hétvége: Ha nagyobb alkalomról van szó, vagy hozzád nagyon közeli a pár akkor ajándékozhatsz egy hétvégét egy romantikus szállodában vagy faházban. Mostanában nagyon elterjedtek és trendik az erdő közepén eldugott kis faházak jakuzzival és szaunával felszerelve. Egy ilyen ajándék tökéletes lehetőséget ad a pároknak a kikapcsolódásra és az egymásra hangolódásra.
 2. Extrém Élményajándék: Ha élmény ajándékra gondoltál akkor érdemes olyat választani, amit még biztosan nem próbáltak ki. Ilyen lehet például egy hőlégballonozás, ejtőernyőzés, vagy raftingozás. Először lehet megijednek majd az extrém ajándéktól, de később tutira megköszönik! 
 3. Személyre szabott ajándék: Ha kisebb értékű ajándékban gondolkodsz de mégis szeretnél valami különlegeset adni akkor az egyedi ajándékok körül érdemes szétnézni. Egy ilyen páros bögre vicces és kedves meglepetés lehet, ami garantáltan feldobja a reggeli teázásokat.
  páros bögre
 1. Közös hobbi: Ha ismered, hogy mi a közös hobbijuk akkor vásárolj olyan ajándékot, ami ehhez a hobbihoz illik. Például ha tudod, hogy szeretnek együtt főzni, akkor egy menő WOK serpenyő vagy néhány grill eszköz ideális meglepetés lehet.
 2. Wellness ajándékcsomag: Szeretnéd a párt egy wellness élménnyel meglepni de nincs pénzed szállodai utazásra? Akkor hozd el nekik a Wellnesst Te! Készíts egy wellness ajándékcsomagot, amely tartalmaz masszázs olajat, illatgyertyákat, egy finom bort és sajtot. Mindezt tedd bele egy szép kosárba és máris kész a romantikus wellness ajándék. A többi már csak a páron fog múlni 😉
 3. Koncert- vagy színházjegyek: Ha van közös kedvenc zenekaruk vagy előadásuk, akkor vásárolj nekik jegyeket egy koncertre vagy színházi előadásra. Ezzel nehéz mellé lőni egy felemelő zenei élménynek mindenki örül.
 4. Páros játékok: Manapság már rengeteg olyan társasjáték és kártyajáték van, ami kifejezetten szerelmes pároknak szól. Ezek lehetnek egymás megismerését segítő játékok vagy akár erotikusabb jellegű társasok is.
 5. Éttermi ajándékutalvány: Olyan párnak ajándékoznál, akik szeretnek jókat enni? Akkor ezt a meglepetést nem kell megmagyarázni. Hívd fel a kedvenc éttermüket, vagy keress egy új helyet, amit ajánlanál nekik és szerezz be egy vacsorára szóló ajándékutalványt.
 6. Művészeti kurzus: Na ez egy igazi különleges páros ajándék. Ha kreatív a pár, vagy érdeklődnek a művészetek iránt akkor egy közös kurzus nagyon emlékezetes ajándék lehet. Most már nagyon sok féle ilyen lehetőség van, például néhány alkalmas festés, szobrászat vagy kerámia tanfolyamokat is lehet találni. Ez idő alatt nemcsak új dolgokat tanulhatnak de az együtt készített tárgyakat is el tudják tenni emlékbe.
 7. Páros masszázs: Egy romantikus páros masszázs mindig örömet tud okozni a pároknak.
  Jegyezd le egy wellness központban vagy egy masszázs szalonban, hogy ellazulhassanak és feltöltődhessenek, miközben együtt töltenek minőségi időt.

Ez ugyan csak néhány ötlet a rengeteg lehetőség közül, de bízom benne találsz közöttük olyat, ami ihletet ad a megfelelő páros ajándék kiválasztásában. Ezúton is kívánok sok sikert az ajándékozás során!