Esküvői kiegészítők: ezekre ügyelj!

esküvői kiegészítők

Minden olyan esküvői kiegészítőt érdemes számon tartani, amelyeket a menyasszony, valamint a vőlegény visel. Ide tartoznak továbbá a koszorúslányok és a tanúk kellékei és öltözéke egyaránt. Emellett nem feledkezhetünk meg az ékszerekről, amik esetében az eljegyzési gyűrű kiválasztása webshopban is szóba jöhet. Nem kell érte sehova menni, könnyen és gyorsan eldönthetitek, hogy mire van szükségetek.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire érdemes ügyelni, ha kiegészítőkről van szó.

Minden a részleteken múlik!

Az ékszerek, a ruhák, a cipők, minden olyan apróság ide sorolható, amelyek az esküvőn kerülnek elő. Ezek a darabok minden esetben illeszkednek az adott személy kiválasztott ruhájának stílusához, valamint az esküvőnek a hangulatához. A kiválasztásuk során mindenképpen törekedjünk a minőségre, az árak tekintetében pedig nyugodtan elmondható, hogy a skála igen széles. Ha bizonytalanok vagyunk, akkor sok esetben jól jöhet egy stylist, aki rutinosan kezeli ezeket a dolgokat.

A legfontosabb kiegészítők a menyasszony számára

Az esküvői ruha mellett a legfontosabbak a különböző díszek és kiegészítők. Ezek ugyanis mind kiemelik a hölgy és a ruha szépségét. Ilyen dolgok a smink, a haj, amik minden esetben szoros összhangban vannak egymással. Emellé nyugodtan jöhet például egy menyasszonyi kesztyű, ami esetében nagyon nem mindegy, hogy milyen kialakítású, hosszúságú és anyagú. Passzolnia kell a ruhához, de nyáron semmiképpen ne akarjon senki kötött változatot, hiszen abban biztosan meleg lesz.

Ékszer

Ide tartozik természetesen az eljegyzési gyűrű kiválasztása, de fontos kiegészítő a karikagyűrű, a fülbevaló, a nyaklánc, de még a karkötő is. A menyasszonyi ékszerek széles választéka azonban nehéz döntés elé állíthatja a párost. Oda kell figyelni arra, hogy az adott darab passzoljon a ruhához, a hölgy stílusához, a cipőhöz, a frizurához. Nem mindegy, hogy egy fülbevaló mennyire hosszú, de az sem, hogy milyen a formája. A gyűrű tekintetében pedig vegyük figyelembe, hogy azt bizony sokáig viseljük majd, így jó ha egy klasszikus darab mellett tesszük le a voksunkat.

Fátyol és cipő

Még két apróság, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Az egyik a fátyol, amihez a legtöbb menyasszony ragaszkodik is. Többféle stílusban kaphatóak, így nagyon nem mindegy, hogy végül melyiket választjuk. Illeszkednie kell a ruhához, hiszen ez a szett központi eleme. A fátyol kiválasztása előtt vegyük figyelembe az anyagot, a színt, a hosszt, a típust, valamint a feltűzést egyaránt.

Ami pedig a cipőt illeti, a tökéletes darab kényelmes, praktikus, szép és nem utolsó sorban passzol a menyasszony stílusához. A minőség minden esetben fontos, hiszen nem mindegy, hogy mennyire bírjuk benne az egész napos strapát. Lehet ez egy lapos változat, egy balerina, egy tornacipő, bármi, amiben jól érezzük magunkat a nagy napon.

Összegezve

Az esküvői kiegészítők tehát széles skálán mozognak, azonban vannak olyan dolgok, amik esetében mindenképpen ügyelni kell a minőségre. Ilyen a gyűrű, a cipő, valamint a ruha egyaránt.