10 szép anyák napi köszöntő szöveg feleségnek

anyák napi köszöntő feleségnek

Az anyák napja az egyik legfontosabb családi ünnep. Segítünk felköszönteni a párodat anyák napja alkalmából, összegyűjtöttünk 10 anyák napi köszöntő szöveget feleségnek.

10 szép anyák napi köszöntő szöveg feleségnek

Édesem, az anyák napja alkalmat ad arra, hogy kifejezzem neked, mennyire hálás vagyok neked. Az anyaság útján veled járni a legcsodálatosabb élmény, amit az élet kínálhat. Köszönöm, hogy ilyen kivételes feleségem vagy, és hogy életem szerelmévé váltál.

Drága Szerelmem, az anyák napján minden évben szívből köszöntelek, hiszen te vagy az, aki megteremtette a családunkat. Köszönöm, hogy hű társam vagy az életben, és hogy az anyaságod által egy csodálatos családot hoztunk létre. Boldog anyák napját kívánok neked, drága feleségem!

Szeretném megköszönni neked, hogy olyan érzékeny és megértő feleségem vagy. Az anyaságod és a gyermekünkkel való kapcsolatod mindannyiunk számára olyan különleges ajándék. Az anyák napján különösen fontos számomra, hogy tudassa veled, mennyire szeretlek és becsüllek. Köszönöm, hogy velünk vagy, boldog anyák napját kívánok!

Drága feleségem, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy olyan csodálatos anya vagy a gyerekeinknek, és hogy mindig mellettük állsz. Az életünk azóta lett igazán boldog, hogy te vagy az életem része.

Kedves Feleségem, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy olyan csodálatos családot teremtettünk együtt, és hogy nap mint nap megmutatod, mennyire szereted a gyerekeinket. Nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyire jó anya vagy!

Drága Párom, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy ilyen csodálatos édesanya vagy, és hogy mindig ott vagy nekem. Az életednek köszönhetően azt a gyönyörű családot kaptam, amelyre mindig is vágytam. Hálás vagyok neked mindenért!

Kedves Párom, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy minden nap széppé teszed az életünket, és hogy olyan szeretetteljes családot teremtettél, amelyben mindannyian boldogok vagyunk. Az életed és a szereteted az én életemet is gazdagabbá teszi.

Drága Szerelmem, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy a gyerekeinknek minden nap csodálatos élményeket teremtesz, és hogy olyan jó anya vagy nekik. Nagyon szeretlek, és hálás vagyok neked mindenért, amit értem teszel!

Kedves Anya, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig a szereteteddel töltöttél fel, és hogy olyan értékeket tanítottál, amelyeket a családunk mindig követni fog. Az életed az én életemet is gazdagabbá tette, és mindig hálás leszek érte.

Drága Szerelmem, boldog anyák napját! Köszönöm, hogy a gyerekeinknek a legjobb példa vagy, és hogy minden nap rámutatsz arra, milyen fontos a szeretet, a tisztelet és a kölcsönös megértés. Az életed és a szereteted értékesebb nekem bármilyen ajándéknál.

Kedves Társam, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy a családunkban mindig ott vagy, és hogy minden nap megmutatod, mennyire szereted a gyerekeinket. Az életünk együtt a legcsodálatosabb ajándék, és hálás vagyok

Nézd meg ezeket is:

.